Hemstädning vanligt i Stockholm

Fler och fler personer – framförallt småbarnsfamiljer – väljer att anlita städföretag för hjälp med hemstädning i Stockholm. Av förklarliga skäl så har denna ökning en start sedan 2007 då rut-avdraget infördes och där man i och med detta kan anlita ett städföretag för hemstädning där man sedan drar av halva arbetskostnaden på sin deklaration för att därefter se detta belopp återvända i form av skatt. Rut-avdraget har – helt klart och utan tvivel – fått många familjer att välja bekvämligheten i att låta ett företag sköta sin hemstädning och där man som familj således kan komma undan ett projekt som tar mycket tid.

För; det handlar primärt om det då man ska förklara varför så många väljer hjälp med hemstädning i Stockholm. Tid – snarare bristen på sådan – gör att man inte hinner städa sitt hem och åtminstone inte utan att denna städning går ut över någonting annat och där det ofta blir den rena kvalitetstiden tillsammans med sin familj som får stryka på foten.

Kan en familj köpa sig mer tid genom att välja professionell hemstädning i Stockholm så är detta också något som många valt och som många i framtiden kommer att välja.

Välj rätt företag för hemstädning i Stockholm

Dock – och det här är en viktig punkt i valet för sin hemstädning – så finns det ett stort urval av städföretag och det finns – naturligtvis – också en väldigt varierande kvalitet dem emellan. Det går alltså inte att välja första bästa städfirma och förvänta sig att denna ska kunna genomföra en perfekt hemstädning.

Nej, det som gäller är att man först – som kund – undersöker vilka företag som finns och hur deras verksamheter ser ut. För att underlätta ett sådant val så har vi satt ihop några punkter som man kan utgå från innan man väljer ett städföretag för sin hemstädning i Stockholm; punkter som ser ut enligt följande:

  • Referenser. Se till att få nummer och att du även ringer de kunder som städföretaget har. Det här är det bästa sättet att skilja agnarna från vetet och ett bättre kvitto på kvalitet än en rekommendation från en befintlig kund är svårt att få.
  • Omsättning. Använd internet för att se hur omsättningen ser ut och försök även att få ett grepp om hur personalpolitiken ser ut. Det vill säga – finns pensionsavtal och kollektivavtal för de anställda? Välj ett schysst företag för din hemstädning i Stockholm och betala hellre några kronor extra.
  • Vem städar? Se till att få skriftligt på att din hemstädning ska utföras av samma person/personer varje gång. Det handlar trots allt om ditt hem i Stockholm och därför är samma person att föredra då det blir tryggare för dig.