Konferensa på franska Rivieran?

Vem vill inte åka till franska Rivieran? Den som inte vill det, vet tyvärr inte sitt eget bästa. Att åka till franska Rivieran är som att åka till sommaren och bara njuta av azurblått hav. Det är som att frottera sig med kändiseliten från Hollywood, gå på samma gator som filmvärldens kändisar, spela på casinon som i en James Bond film.

Åk till Cannes eller Nice

Vill man arrangera en konferens eller ett företagsevent som är utöver det vanliga bör man åka till franska Rivieran. Man kan konferensa i Cannes, som är konferensernas stad i Europa. Här har man arrangerat mässor och konferenser sedan Andra Världskriget och man har delat ut filmpriser här sedan dess. Att förlägga sitt företagsevent i Cannes, eller för all del i Nice, kommer att vara ett ämne som man talar länge om på företaget.

Ordna program och aktiviteter

Beroende på hur man sedan önskar sig konferensen, kan man sedan boka hotell, några dagar eller en hel vecka. På kvällarna är det sedan viktigt att ha lättare program som svetsar samman företaget och personalen. Man kan ha bungyjump, hoppa tandemhopp med fallskärm, eller bara vandra i bergen, åka ut på någon vingård och dricka vin. Äta middag på stranden i solnedgången, eller bara ta ett bad i havet. Här kan du läsa mer om vad man kan göra vid en konferens eller företagsevent i Cannes eller Nice på: https://sofevent.se.