Sälja bil är enkelt i Stockholm

Visst är det en lättnad att inte själv behöva sälja bil i Stockholm. Särskilt om man inte är en bra förhandlare som kan stå emot köparens alla sätt att pruta.

Kenneths pappa hade kommit upp i den åldern att till och med han själv sa att han inte borde köra mera. Hans barn drog alla en lättnadens suck då de alla åkt med senaste tiden och hållit i sig tills knogarna vitnade. Alternativt blundat hårt och försökt tänka bort allt tutande som skedde omkring dem.

Så Kenneth var nöjd även om det fallit på hans lott att sälja den gamla men mycket välbehållna trotjänaren. Det borde vara enkelt med så få mil på mätaren och en interiör som såg nästintill ny ut. Han visste värdet men efter att ha haft flera spekulanter som försökt pruta ner allt för många tusen gav han upp,

Sälja bil överlåtes till bilfirma

Nej, det var inte så att han sålde billigt. Istället letade han reda på en bilfirma i Stockholm och åkte dit för att få den värderad. Han hade inte tvättat den trots att den blivit lite smutsig under flera provkörningar. Bilen värderades och han blev nöjd med priset. Firman erbjöd sig att köpa den där och då.

Han hade inte trott att det var sant. Men ägarbyte gjordes då alla papper låg i handskfacket. Kenneth hade ringt till sin syster och bett henne komma tillsammans med pappan för att göra klart försäljningen. Dessutom behövde han lift hem. Han hade inte planerat så långt då han inte hade anat att bilen skulle bli såld. Sälj din bil smidigt hos denna bilfirma: www.säljabilstockholm.se