Laddstolpe blev lösningen i Stockholm

Det blir vanligare med elbilar och det ser ut som de är här för att bli det nya normala. En investering i laddstolpe är investering för framtiden i Stockholm.

Det hade varit möte i bostadsrättsföreningen där de hade haft en ganska liten agenda. Men en av punkterna var tung och krävde en hel del diskussioner. Huset var fint och det mesta relativt nyrenoverat. De hade alltid varit noga med att hålla allt i bra skick vilket hade visat sig vara en bra strategi.

Nu hade de en bra buffert och tyckte att det var dags för en ny investering. Det var det mötet mest hade handlat om. De skulle kolla upp några förslag. Bland annat handlade det om laddstolpar då många i huset hade investerat i hybrider eller elbilar och ville ha möjligheten att ladda.

Förslaget om laddstolpe utforskades

Kent, som satt i styrelsen, fick i uppgift att kolla upp möjligheterna. När det var dags för ett extrainsatt möte skulle förslagen gås igenom och eventuellt skulle ett beslut tas. Allt lades fram sakligt men till sist var det en laddstolpe eller fler laddstolpar som vann dagens omröstning i bostadsrättsföreningen.

Offerten som de fått från företaget visade att de faktiskt skulle ha råd med fler än en laddstolpe i Stockholm. De väntade en vecka ifall något skulle förändras, sedan beställde de installationen. För att det skulle vara rättvist då alla inte hade elbil, hade de bestämt att de som skulle använda stolparna för tillfället skulle betala en månatlig summa. Pengarna skulle gå direkt tillbaka till huset.