Paintball för svensexan eller möhippan i Stockholm

En aktivitet som passar alla på möhippan eller svensexan kan vara svårt att hitta. Att köra paintball i Stockholm är ett alternativ som fungerar bra för alla.

Olivia och Isabell höll på att planera möhippan för Märta. Äntligen skulle hon gifta sig med sin älskade Oscar, det skulle bli ett grymt drömmigt bröllop. Innan dess skulle de dock fixa en möhippa i god tid. Märta hade väl hintat lite om vad hon absolut inte ville, så lite koll hade de på läget.

Inte en chans att de skulle skämma ut Märta på stan genom att sälja kondomer, pussar eller kramar. Nej, de hade bestämt att det skulle vara en rolig dag för Märta från start till slut, med lite otippade aktiviteter. Givetvis skulle det bli lite mysig frukost på morgonen och sådana klassiska saker.

Paintball i Stockholm – en rolig happening

Det Märta däremot inte räknat ut var att de skulle stråla samman med svensexan för Oscar på dagen. Olivia och Isabell hade fått med hela möhippegänget på att de skulle ha en kamp med paintball i Stockholm. Därefter skulle de åka till ett relaxställe med bubbelpool. Förhoppningsvis skulle bubbelpoolen massera bort eventuella ömma fläckar lite grand.

De hoppades att det skulle bli en perfekt dag för Märta. En dag hon alltid skulle minnas och kunna skratta åt dråpliga händelser resten av livet. Det handlade om att hylla deras vänskap till Märta och hennes kommande giftermål med hennes livs kärlek. En dag att ha roligt med vännerna helt enkelt.

Du kan hitta mer information kring paintball på denna sida: https://www.stockholmpaintball.se/